SARANTIS GRČKA

GR. SARANTIS S.A., matična kompanija SARANTIS GRUPE, spada među vodeće proizvođačke kompanije u Grčkoj. Aktivnosti kompanije su fokusirane na proizvodnju i distribuciju kozmetike, toaletnih voda, proizvoda za ličnu negu, proizvoda za domaćinstvo i proizvoda za zdravstvenu negu.

 

U srži našeg poslovanja nalazi se veoma jak asortiman brendova proizvedenih u našim vlastitim pogonima, asortiman koji nastavlja da raste kroz naše kontinuirano istraživanje i razvojne napore i preko ekskluzivnih distributerskih ugovora sa međunarodnim kompanijama.

Naš zajednički poduhvat sa internacionalnom ESTEE LAUDER KOMPANIJOM je još više učvrstio naše prisustvo na tržištu luksuzne kozmetike.

 

Dinamičan rast GR. SARANTIS S.A. kompanije doveo je do otvaranja 9 ekspozitura u Evropi i do jake izvozne aktivnosti.

 

Tokom godina, naš izuzetno uspešan kurs poslovanja ogleda se u tržišnim učešćima naših brendova, našoj vodećoj poziciji kao dobavljača i našoj snažnoj finansijskoj poziciji.

 

Široka distributivna mreža kompanije pokriva celu zemlju i zapošljava iskusne i dinamične ljude.Danas se naši proizvodi mogu naći svuda, uglavnom u hipermarketima, parfimerijama i apotekama.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće