SARANTIS RUMUNIJA DOO

SARANTIS RUMUNIJA je osnovana 1996. godine. Osnovna djelatnost jeste prodaja i distribucija sopstvenih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za domaćinstvo, kao i brendova internacionalnih kompanija kroz partnerske ugovore.

 

Tokom 2007. godine, SARANTIS GRUPA je kupila rumunsku kompaniju ELMIPLANT i njene proizvode iz kategorije njege lica i tijela. Kompanija distribura ELMIPLANT (BIOTEN) proizvode u Grčku, Srbiju, Bugarsku i BJRM.

 

U portfoliu kompanije nalaze se sopstveni brendovi STR8, C-THRU, ELODE i ELMIPLANT i proizvodi za domaćinstvo brendova FINO i TUB.O.FLO, kao i parnetrski brendovi JOHNSON & JOHNSON, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT, EVYAP i luksuzni brendovi  LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, itd.

 

SARANTIS RUMUNIJA distribuira proizvode iz kategorije zdravlja i njege kao što su NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, PIZ BUIN itd.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće